7.4.16

Ana Sayfa » , , » Bi Parti Hause Kahvaltı Buluşması

Bi Parti Hause Kahvaltı Buluşması

7.4.16
Merhabalaar, sevgili arkadaşlarımmm, Sizlere harika bir etkinliğin içeriğini anlatmak istiyorum,
ama inanın nereden başlayacağımı bilemiyorum, çünkü herşey mükemmel ötesiydi diyebilirim,

Geçen günlerde @ankara etkinlik Ayşegül hanım bana mesaj gönderdiğin'de açıkçası biraz gel gitler yaşadım gidip gitmeme konusun'da neden derseniz düşünsenize hiç tanımadığınız Onca insan, farklı fikirler, neyse ki gittim iyiki de gitmişim çünkü çok güzel insanlarla tanışma fırsatını bulmuş oldum :) 'Etkinliğimizin konusu'  Diyetisyen duygu öztürk güner '  ile Blogger anneler, Biparty Hause sağlıklı kahvaltıydı.

Buluşmamız saat 10:30'daydı ,  yola çıktım sabah tırafiği derkeen vardık. içeriye girdiğimde gözlerim ayşegül hanımı aradı, ve buldum!  Bayanlar gelmeye başladılar, selamlaştık tanıştık, ve mekanın o güzel sahibesiyle tanıştık. sahibesi diyorum cümleyi yumuşatmak için ve bir bayan olduğunun altını çizmek için, Çünkü bir bayanın başarısı bana her daim gurur vermiştir. çok tatlı bir bayan ve öylesine sıcak kanlı insanın böyle kocaman kucaklaması geliyor içinden, :)  Okadar güzel bir masa hazırlanmış ki aklınıza ne gelirse vardı, kuruluk dolması,yaprak sarması,kısır meyvanın her çeşidi,poğaçalar,el açması su böreği,mezeler,her çeşit peynir,taze sıkılmış meyva suları,birde yağ yakıcı çay yapmışlar oo bayıldım tadına,her çeşit reçel Bu arada mekanın sahibinin annesi karpuz çekirdeğinden bile reçel yapıyormuş biliyormusunuz evet doğru duydunuz bende çok şaşırdım.  Birde  muhabbet okadar koyuydu ki; Çok şeker bayanlarla tanıştık ve ayak üstü Birbirimizi instegram'dan ekledik çok hoş sohpet Arkadaşlar, Tanıştığıma çok mutlu oldum; sevgili arkadaşlarım.. haa birde,  Bu masada gördükleriniz ikram edilenlerin sadece bir kısmı, Biz masaya oturduk yumurtalar,su börekleri,poğaçalar, ah malesef resimlerini çekmek gelmedi aklıma. Bence bu mekan Doğum günleri,partiler özel gün kutlamaları,bence kınalar vs. yapılabilecek harika bir mekan,Güler yüzlü ekipleri,Güler yüzlü sahibesi mekanın sıcaklığı ara ara tarihi esintilerin olduğu köşeler, mekanın 1 kat altında 'da çocukların doğum günleri için ayarlanmış minik masa ve sandalyelerden minderlerden oluşan bir bölüm olduğunu görünce daha çok sevdim mekanı.                                                                                                                                                   ayrıca çocuklara özel animasyonları'da varmış, çocuklara özel menüleri, Bence çocuklarınıza kaliteli vakit geçireceği güzel, anılara sahip olacağı güzel bir doğum günü yapmak istiyorsanız mutlaka gidip mekanı görün ve dünyalar tatlısı olan mekanın sahibesi Bilge hanımla tanışın ve hiç yorulmadan ne kadar güzel bir organizasyon  olduğunu göreceksiniz. ne kadar anlatsam emin olun eksik olur . Bu arada Bizleri hediyesiz göndermediler, profesyonel fotoğrafçılar etrafımızda her karemizi çektiler diyebilirim, Bizler çıkmak için toparlanırken ellerine çerçevelerle geldiler resimlerimizi çekip çerçevelettirmiş, birde uğur böceği koydurmuş çerçevelerin üzerine yaa çook tatlı değilmi :)  işte ince ayrıntıyı buradan anlamanız mümkün, haa unutmadan çok tatlı birde anahtarlık hediye ettiler sağolsunlar, Buradan'da Bilge hanıma teşekürlerimi iletmek istiyorum..  İletişim bilgilerini'de sizlerle paylaşmak istiyorum..
vee Etkinlik resimlerine Bakmalısınız!!!

 BİLGE APAYDIN

Adres: ilk bahar Mah. Galip erdem cad. 621.sokak No 22 Oran
Tel: (0312) 4911 200
Biparty house



ve Birazda Diyetisyen Duygu hanımdan bahsetmek istiyorum.

Diyetisyen 'Duygu Öztürk Güneri hanım'da bir okadar zarif ve bir okadar zayıf, inan Bizler gibi yani Diyetisyen dedim diye  yazıyı okumayı bırakmayın, :) çok tatlı mütevazi Kırmadan ve orta yolu bularak ortak bir yol öneriyor, Tavuk hakkında konuşmalar geçti Duygu hanım'da organik olmayan tavukları almamamız taraftarı, Birçok soru soruldu itinayla hepsini cevapladı. Ben nemi sordum :) Tabiki hamur işi :)  Elimizden geldiği kadar az tüketmemiz gerekiyor, sağlam Bir kahvaltının olması gerektiğini, yumurtayı fazla tüketeceksek eğer sarısı 1 tane beyazı ise birçok tane tüketilebilirmiş sarısının az olmasının sebebi ise böbreklerle ilgili sanırım uzman değilim konuyu'da tam olarak bilmediğim için Buradan yanlış yönlendirmek istemiyorum...  Duygu hanım Birde çok tatlı Bir anne adayı, umarım evladını sağlıkla kucağına alır, vee tabi söylemese anlaşılacak gibi değil.
' Ben etkinlikten geldim diyet yapmaya karar verdim' ama pazartesi günü :) şaka şaka en kısa zamanda duygu hanımla bende yakinen iltibata geçicem inşallah, sizler'de hayatınızda değişim yapmak istiyorsanız bence kendinizden başlayın,' yani bende ' çünkü kilo insanın hayatında fark ettirmeden Birçok şey değiştiriyor, rahatsız ediyor,duygusal çöküntü,piskolojikmen çöküntü,Özgürvenle giyinmeyi kısıtlıyor,daha birçok etken sizlerde bilirsiniz, bence kendimizle hesaplaşma zamanı ve Uzman kontrolünde kendimizden yep yeni Bir ben yaratalım, Biz kadınız biz ne istedikte yapmadık :) haa bu dediklerim erkekler için'de geçerli hep kadın dememde biraz yanlış galiba..Tekrar Diyetisyen duygu Öztürk Güner Hanıma'da buradan teşekürlerimi iletmek istiyorum..

Uzm.Diyetisyen Duygu ÖZTÜRK GÜNER' e ulaşmak istiyorsanız Bilgileri yazıyorum;

Adresi: Tunalı Hilmi cad. Bestekar.sok. No: 65\17 Çankaya-Ankara
Tel: (0312) 466 34 63
Ofis cep: (0530) 641 5854
duygu@dietmap.com.tr  Duygu hanımın instegram hesabı için tıklayın


Mekanın Kapısına  gittiğiniz'de Başlar yüzünüzdeki gülümseme ifadesi :)





Kapıdan girdiğimiz'de Bizleri karşılayan Köşe,




Özenle hazırlanan Kahvaltı masamız,


Sunumlardan sadece birtanesi,



Bence sizde anladınız nekadar övsem az olduğunu,






 Sevagili Blogger Arkadaşlarım,



Çocuklar için alt katta yer olduğunu söylemiştim, Görselleri'de bunlaar,


Mekanın hemen girişin karşısında çok güzel 2 tane Berjer vardı ahh orada'da foto çektirecektim onu'da unuttum :)


Yağ yakıcı çay demiştim,




Çerçeveletilen resmimi çekip sizlerle paylaşmak istedim :)



Ankara etkinlik ayşegül hanımı'da çok sevdim kadın'da bişey var böyle annaç mı dersiniz iş kadını mı dersiniz inanın hepsini kolaylıkla yapan bir kadın sevgi dolu sıcak kanlı  ya zaten öyle olması beni çekti kendine :) Birde herşeyi çok güzel organize ediyor,biz etkinliğe giderken konum yolladı zorlanmayalım diye,yol çalışması varmış olası durumlar için bizleri uyardı,etrafımızda dolandı neye ihtiyacımız var diye devamlı Bizlerle ilgilendi. buradan kendisine teşekürlerimi göndermek istiyorum..

4 yorum:

  1. Zaman ayırıp geldiğin ve de blogunda bu güzel yazıyı paylaştığın için çok teşekkür ederiz..
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Gercekten cok guzel bir gundu. Sen de maasalah cok guler yuzlu cok sempatik bor arkadassin. Insallah yeniden karsilasiriz. Bu tur etkinlikler cok guzel oluyor tanismak adina. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzeldi, çok teşekür ederim :) umarım tekrar karşılaşırız sevgilerimle :)

      Sil